Aleks Nikaj u vra me urdhër të Sali Berishës gjatë demonstratësAleks Nikaj u vra me urdhër të Sali Berishës gjatë demonstratës së 21 janarit 2011. 35-vjeçari u plagos me plumb në kokë teksa protestonte paqësisht para Kryeministrisë, ndërsa vetëm dy javë më vonë ndërroi jetë në një spital në Stamboll, Turqi. Aleks Nikaj ishte viktima e katërt që u vra nga Sali Berisha gjatë këtyre demonstratave. Ai la pas bashkëshorten e tij dhe dy fëmijë të vegjël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *